Furturile de identitate de către hackeri sunt foarte frecvente, în lumea întreagă. Tocmai din acest motiv, noi, echipa DC România, punem foarte mare accent pe siguranța noilor tehnologii pe care le folosim. Fiecare dintre acestea trebuie să elimine orice risc de acest tip și să ofere siguranță maximă, în ceea ce privește datele cu caracter personal.

Tehnologia Share Secure, implementată de Digital Centre România a fost dezvoltată tocmai cu acest scop. Nefiind necesare date personale pentru autentificarea în sistem, această tehnologie garantează siguranța datelor, eliminând orice tentativă de fraudă sau furt.

 Fiecare photo booth DC conectat la internet este echipat cu tehnologia Share Secure. Acest lucru asigură o autentificare simplă și securizată, realizată exclusiv pe baza codului QR-ID. Autentificarea este instantă, printr-o simplă scanare a codului de pe telefon.

Experiența noastră arată că adolescenții și copiii adoră să facă poze în cabinele noastre. Or, tocmai ei sunt cei mai vulnerabili la riscurile asociate furtului de date personale. Sistemul Share Secure contribuie la o protejare reală a acestor categorii vulnerabile de utilizatori.

Un alt mare avantaj al acestor aplicații este că acestea permit stocarea fotografiilor în Cloud, publicarea instantă a pozelor realizate pe rețelele de socializare Facebook, Twitter și Instagram, precum și trimiterea fotografiilor prin email. Așadar, prin metoda Share Secure, probabilitatea furtului de date cu caracter personal este zero.

1