Digital Centre România folosește tehnologia spațiului virtual tip Cloud, pentru a permite stocarea sigură și accesarea facilă a pozelor. Tehnologia Cloud vine atât în ajutorul proprietarilor sau administratorilor de cabine, cât și în sprijinul utilizatorilor.

Pe de o parte, proprietarii de photo booth-uri au la dispoziție o platformă Cloud pentru administrarea și supravegherea evenimentelor la care participă. În acest spațiu virtual se pot crea, edita și personaliza evenimente, pentru o mai bună organizare a fiecărui proiect derulat.

Pe de altă parte, clienții pot beneficia de tehnologia Cloud prin accesarea link-ului myphotocode.com. Fiecare poză făcută și listată prin intermediul cabinelor noastre are un cod unic, care îi permite clientului să descarce poza sau animația realizată din imaginile de tip gif.  Apoi, este posibilă distribuirea instantă pe rețelele de socializare. O altă modalitate de a descărca poza este prin scanarea codului QR, pozele fiind stocate, și în cazul acesta, în Cloud.

MyPhotoCode.com