Codul QR este matrice care poate fi scanată cu ajutorul dispozitivelor smart. Scanarea acestui cod permite unui utilizator accesul rapid la website-ul sau aplicația mobilă pentru care a fost creat.
Tehnologia QR-Photo constă în atribuiea unui cod QR unic fiecărei poze realizate cu ajutorul unei cabine foto DC România. Prin scanarea acestui cod, este posibil accesul la formatul digital al fotografiei, oriunde și oricând. Este necesar doar un dispozitiv de tip smartphone. Fiind disponibilă și în acest format, fotografia poate fi re-tipărită la oricare dintre cabinele DC România care este dotată cu sistemul QR-Photo.
QR-ID reprezintă codul unic atribuit fiecărui utilizator, cu ajutorul căruia se obține acces instant la pozele stocate în Cloud. Așadar, fotografiile astfel păstrate, în format digital, pot fi relistate. Pentru a folosi QR-ID și codul QR aferent, este necesară aplicația MyPhotoCode pentru dispozitivele smart. Aplicația se poate descărca, gratuit, de pe Apple Store și Google Play.
Metoda Share Secure asigură o conexiune și transpunere sigură, via Internet, între client și cabina foto marca DC România. Probabilitatea furtului de date cu caracter personal este zero.
Pe de o parte, această pagină este un spațiu virtual pentru proprietarii de cabine foto DC, prin care se pot crea, personaliza și supraveghea evenimentele la care aceștia participă. Pe de altă parte, site-ul funcționează ca spațiu virtual de stocare, de tip Cloud, pentru clienții DC, de unde aceștia își pot accesa ușor fotografiile făcute, pe baza unui cod unic generat pentru fiecare sesiune foto.
MyPhotoCode APP este o aplicație pentru smartphone-uri, dezvoltată în special pentru utilizatorii direcți ai cabinelor DC. Această aplicație asigură transferarea și postarea pozelor, în maximă siguranță și în mod automat. Totodată, funcționează și ca o rețea de socializare, unde clienții distribuie și votează fotografiile făcute în cabinele DC, având disponibilă și redistribuirea acestora pe Facebook, Twitter, Instagram sau prin e-mail.
Remote Control este o aplicație mobilă pentru proprietarii de photo booth-uri DC, prin care se poate urmări situația fiecărei cabine aflate în proprietatea sau în folosința acestora. Prin intermediul acestei aplicații, aceștia primesc notificări în momentul când se termină consumabilele cabinei sau în cazul în care se umple acceptătorul de bani. Tot prin intermediul aplicației, se primesc și rapoarte periodice despre încasările realizate, precum și informații despre noutățile DC și noile aplicații disponibile etc.
Smartprint permite listarea ușoarî și sigură a pozelor salvate pe un smartphone. Această tehnologie este disponibilă exclusiv în cabinele foto Digital Centre.
BW Photo Booth vă oferă, spre închiriere, cabine foto mobile performante și servicii de gestionare conexe. Ne onorează participarea la evenimentele pentru care suntem solicitați, indiferent de locația de desfășurare a acestora. Pentru a afla mai multe informații și pentru a solicita o ofertă, vă invităm să vizitați site-ul www.cabinefoto.ro.
Photo booth-urile DC România funcționează cu acceptătoare de bani (exclusiv bancnote). În viitor, ne propunem să extindem modalitățile de plată, prin introducerea sistemului de plată cu card bancar, prin intermediul unui POS special.
Vă oferim 10 ani garanție pentru film, 2 ani garanție pentru calculator (PC) și 1 an garanție pentru alte componente.
Da, se pot plasa comenzi online pentru consumabile, accesorii, piese de schimb pentru cabinele foto DC, pe website-ul www.digital-centre.ro.
Sigur! Există numeroase opțiuni, spații sau platforme care pot fi personalizate: exteriorul cabinei, ecranele, fotografiile listate, sunetul, cloud-ul și nu numai.
Cabinele foto DC România folosesc, în exclusivitate, hârtie (film) și cerneală marca Mitsubishi CK9046(DC). Folosirea altor tipuri de consumabile sau a altui program decât cele acceptate poate avea consecințe grave și poate deteriora iremediabil funcționarea aparatelor.
Fiecare fâșie foto se listează în 8 secunde. Durata efectivă a unei sesiuni foto este de sub 1 minut.
Numărul optim de persoane care pot intra, simultan, într-o cabină foto fixă variază între 2–4, dar depinde de inventivitatea celor care o folosesc. În cazul cabinei mobile, recordul actual, înregistrat de noi la un eveniment, este de 14 persoane.
Vă invităm să ne contactați pentru o a primi o ofertă personalizată, în funcție de cerințele și nevoile identificate de dumneavoastră.