Echipa noastră are experiență vastă în acest domeniu, activând de mai mult de 6 ani pe piața cabinelor foto din România și inițiind proiecte inovatoare în acest sector de activitate. Conceptul Photo Booth înseamnă un accent foarte mare pus pe distracție. Pe acest concept ne fundamentăm întreaga activitate. Operăm cabine fotografice fixe, situate în centre comerciale din mai multe orașe importante din țară, precum și cabine foto mobile, cu care ne deplasăm la diferite evenimente în orice localitate din România. Până acum, toate evenimentele la care am participat au fost reușite, indiferent de natura lor: corporate, petrecere privată, nuntă, botez. Considerăm că acest succes se bazează, mai ales, pe faptul că o cabină foto aduce, întotdeauna, un plus de distracție oricărui tip de eveniment, transformând realizarea pozelor la minut într-o experiență de neuitat pentru toți participanții.

Profesionalismul nostru este garantat și de tipul photo booth-urilor cu care lucrăm. Suntem parteneri ai Digital Centre, producătorul de cabine foto nr. 1 în lume. Prin tehnologii inovative, aceste photo booth-uri garantează calitatea și originalitatea pozelor instantanee. Ne mândrim cu echipamentele și sistemele noastre complexe, care sunt concepute special pentru a răspunde la nevoile și cerințele clienților.

Compania Digital Centre, cu sediul în Barcelona, Spania, este cel mai mare producător internațional de photo booth-uri de calitate superioară. Începându-și activitatea în anul 1997, compania desfășoară afaceri, în prezent, în numeroase țări din întreaga lume, de pe continentul american și cel european, iar, din anul 2015, și în România.