Există numeroase posibilități prin care cabinele foto pot fi personalizate. Exteriorul photo booth-urilor DC constituie un spațiu care poate fi personalizat, brand-uit cu logo-ul companiei sau învelit cu autocolante personalizate ori cu alte imagini care aparțin identității brandului.

În același timp, și ecranele cabinelor foto pot fi utilizate ca platforme de promovare pentru compania dumneavoastră. Următoarele setări sunt disponibile:

  • afișarea logo-ului companiei și a unui mesaj unic, personalizat;
  • afișarea reclamelor companiei, care apar când automatul de poze nu fotografiază;
  • slide-show cu poze arhivate, realizate la oricare dintre evenimentele la care participați;
  • mesaje prietenoase de întâmpinare și de rămas bun.

Mai mult, chiar și fotografiile listate pot fi personalizate, astfel:

  • pe latura pozei, se poate încadra un text personalizat, conținând fie un link către o pagină web, fie un mesaj unic;
  • fiecare fâșie listată poate conține un mesaj, logo-ul companiei sau al evenimentului;
  • se pot crea și template-uri, frame-uri personalizate, astfel încât imaginile captate să afișeze, în mod automat, aceste personalizări predefinite.

Personalizarea efectelor de sunet este disponibilă pe photo booth-urile DC. Acestea vor încânta clienții cu muzică ambientală sau cu diverse efecte sonore, inclusiv o melodie special concepută pentru eveniment.

Personalizarea Cloud-ului permite proprietarilor de cabine să decidă cum va arăta interfața cu care intră în contact utilizatorii cabinei, atunci când folosesc codul QR sau codul unic generat pe marginea fotografiilor. Cloud-ul poate fi personalizat pentru fiecare eveniment în parte, cu logo, fundal și nu numai. În plus, descărcarea pozelor poate fi condiționată, spre exemplu, de participarea la un sondaj sau de colectarea de adrese de email, ceea ce ar contribui la un studiu de piață relevant sau la constituirea unei baze de date utile. Dacă nu optați pentru activarea acestei funcții, atunci se poate afișa un mesaj de mulțumire.

Afișarea logo-ului companiei

1

Ecranele cabinelor foto pot fi utilizate ca platforme de promovare

Fotografiile listate pot fi personalizate

3

Personalizarea efectelor de sunet

4

Personalizarea Cloud-ului

5b

Colectarea de adrese de email

6