ocean

ocean_cim

Bestseller

Una dintre cele mai căutate modele de cabină foto, New Generation Ocean îmbină tehnologia și calitatea. Cabina foto Ocean este personalizabilă cu diferite elemente de design. Sistemul de funcționare cu care este prevăzută cabina foto îi conferă durabilitate, iar tehnologia pe care o utilizează contribuie la o operare ușoară și intuitivă. Dispune de touch screen (ecran tactil) și conexiune la Internet, iar fotografiile și mesajele înregistrate pot fi încărcate online.

Specificații

cloud on
share secure on
qr photo
qr id
remote control
myphotocode
video mesaging
camera
touch
personalizare
ad
smartprint

Accesorii

wifi

Kit Wi-Fi

Pentru distribuirea fotografiilor în mediul online

Cu ajutorul acestui kit, se poate realiza o conexiune wireless la Internet, fără a fi necesare cabluri.

smartprint

SmartPrint

Pentru listarea pozelor din telefon la cabina foto

Acest kit permite configurarea funcției SmartPrint a cabinei foto, prin intermediul căreia se pot lista pozele stocate pe smartphone.

Casetă luminoasă

Pentru atragerea atenției

Această casetă cu două panouri luminate reprezintă un instrument util pentru atragerea atenției potențialilor clienți.

Casetă cu LED

Pentru atragerea atenției

Caseta luminoasă cu LED conferă un aspect special cabinei foto, având un potențial mare de atragere a atenției trecătorilor.

Panou de reclamă

Pentru vizibilitate și promovare

Panoul de reclamă este accesoriul perfect pentru afișarea de mesaje publicitare și fotografii captate în cabină. Aspectul luminos este menit să atragă privirea și atenția celor care îl văd.

Husă neagră

Pentru protejarea cabinei foto

Această husă impermeabilă protejează cabina foto împotriva factorilor de mediu, chiar și când este amplasată în aer liber. Husa este prevăzută cu un sac de transport.

Husă pentru transport

Pentru protejarea cabinei foto în timpul transportului

Această husă impermeabilă pentru transport protejează cabina foto împotriva factorilor de mediu, chiar și în aer liber. Husa este prevăzută cu un sac de pânză pentru transport.

Videouri